+49 (0)89-200009-100

Noch einmal versuchen
Support / Essential Support

Software-Support

Technischer Softwaresupport (SW)

Der Support für Brocades Softwarelösungen beinhaltet Rund-um-die-Uhr-Zugang (inkl. Feiertage) zum Technical Assistance Center (TAC) – telefonisch und per E-Mail - sowie zu unseren Online-Self-Service-Tools und Software-Updates im Internet.

Der technische Softwaresupport (SW) ist weltweit - auch an Feiertagen - und nur für Softwareprodukte verfügbar.

Informationen zum Essential Support für Hardwareprodukte finden Sie hier.

Premier Support ist auch für einige Software-Produkte verfügbar. Informationen zum Premier Support finden Sie hier

Essential Support – Schweregrade und Antwort-/Eskalationszeiten des technischen Supports

Schweregrad der Anfrage

Reaktionszeit

Kommunikationshäufigkeit

Eskalationsmanagement

Kritische Schwere

Innerhalb 1 Stunde

Updates alle 4 Stunde

8 Arbeitsstunden

Hohe Schwere

Innerhalb 1 Stunde

Updates alle jeden Tage

2 Arbeitstage

Mittlere Schwere

Innerhalb von 6 Stunden

Updates alle 3 Tage

7 Arbeitstage

Niedrige Schwere

Innerhalb von 8 Stunden

Updates alle 5 Tage

Nicht zutreffend

Der technische Softwaresupport (SW) gilt nicht für Probleme, die durch Drittanbietersoftware oder -hardware verursacht werden. In der folgenden Tabelle sind Details zum Umfang der durch den Support abgedeckten Problemen aufgeführt. Bitte beachten Sie, dass die folgende Tabelle nur Produkte mit einzigartigen Umfangsanforderungen enthält. Nicht alle Softwareprodukte sind in dieser Liste enthalten.

Produktname

Supportumfang

Brocade SDN Controller 1

• Brocade-Produkte – vollständig abgedeckt
  • Drittanbieterprodukte – abgedeckt, bis festgestellt wird, dass das Problem nicht durch den Brocade SDN Controller verursacht wurde

Brocade SDN-Anwendungen

• Brocade-Anwendungen – vollständig abgedeckt
  • Drittanbieteranwendungen – nicht abgedeckt

Brocade Flow Manager

• Brocade SDN Controller – vollständig abgedeckt
  • ODL-Controller (kompatibel) – abgedeckt, bis festgestellt wird, dass das Problem durch den Controller verursacht wurde

Brocade Flow Optimizer

• Brocade SDN Controller – vollständig abgedeckt
  • ODL-Controller – abgedeckt, bis festgestellt wird, dass das Problem durch den Controller verursacht wurde
  • Controller und Anwendungen von Drittanbietern – nicht abgedeckt

Brocade Visibility Manager 2

• Brocade Visibility Manager mit von Brocade weiterverkauften Software-Bestandteilen von Drittanbietern - vollständig abgedeckt
  • Weitere Produkte von Drittanbietern – nicht unterstützt

1 You may not use Brocade SDN Controller Support for any Release of the OpenDaylight controller other than the Release provided by Brocade and distributed or licensed to you directly from Brocade, an authorized Brocade OEM, or an authorized Brocade Solutions Provider.

2 Brocade Visibility Manager is only sold with StableNet®, an Infosim product. Customers should still contact Brocade for technical support. Brocade will troubleshoot the product until an issue is determined to be caused by the StableNet® component of the software, at which point Brocade will transfer the support case to Infosim Support. If a case is transferred to Infosim Support, Brocade Support is no longer responsible for the issue and disclaims any and all responsibility for support provided by Infosim. Customer is subject to InfoSim’s support terms. StableNet® is a trademark of Infosim® GmbH & Co. KG.

Software Evaluation Support
Support may be available for some Software offers provided by Brocade under an evaluation license.  Brocade may provide limited Support for certain pre-release software or software licensed on an evaluation basis as described in Evaluation, Early Access, Beta Terms Pre-Release and Evaluation Support.

Software Technical Support (EVAL): Provides customers with limited worldwide software support, 24×7 (including holidays) access to the Technical Assistance Center (TAC) available through phone and email only. Software Evaluation Support is only available for the following products:

Product Name

Duration of Support

Environments Supported

Scope of Support Provided

Brocade vRouter
(EVAL)

60 days from day of download

Non-Production Only

Brocade SDN Controller (EVAL)

60 days from day of download for up to 5 nodes

Production and Non-Production

• Brocade products – Fully supported
  • Third Party, non-Brocade products – Supported until issue is determined to be caused by something other than the Brocade SDN Controller

Flow Optimizer (-EVAL)

60 days from day of download

Non-Production

• Brocade SDN Controller – Fully supported
  • ODL Controller – Supported until i
  • ssue is determined to be the controller
  • Third Party Controller and Third Party Appllications – Not supported

Brocade may discontinue or modify Software Support terms at any time, in its sole discretion, without notice.

Brocade may provide TAC or other support for evaluation versions of its software but may discontinue or modify support for evaluation software at any time in its sole discretion, without notice.

Essential Support - Software Resources

For additional support information including terms and conditions please click here.